Pentru prima oara in istoria poloului romanesc, turneul final al CE rezervat juniorilor se va disputa in tara noastra, in noul bazin de la Oradea, constructie finalizata in aceasta primavara prin uriasul efort financiar al edililor locali. Conform LE
Pentru prima oara in istoria poloului romanesc, turneul final al CE rezervat juniorilor se va disputa in tara noastra, in noul bazin de la Oradea, constructie finalizata in aceasta primavara prin uriasul efort financiar al edililor locali. Conform LEN, la startul competitiei care va debuta in aceasta dupa-amiaza se aliniaza 12 echipe, printre care si Romania, echipa pregatita de Gheorghe Zamfirescu si Gabriel Arsene avand ca obiectiv clasarea in primele sase locuri. Obiectivul nu pare atat de greu de atins, mai ales ca la ultimul turneu de pregatire, de la Esslinger, Romania s-a clasat pe primul loc, cu trei victorii, 10-8 cu Slovacia, 11-7 cu Italia si 7-6 cu Spania, si o infrangere, 6-9 cu Germania. Astfel, Romania va debuta azi impotriva Georgiei, urmand sa mai intalneasca, in Grupa B, puternica selectionata a Ungariei, dar si Franta, antrenorii Zamfirescu si Arsene bazandu-se pe un lot format din Ionescu, Dobre, Perian, Georgescu, Cotrau, Chioveanu, Cretu, Ranca, Iordan, Negrean, Ternoveschi, Goanta, Lupescu si Popescu. Dar iata si componenta celorlalte trei grupe: A - Slovacia, Serbia-Muntenegru, Marea Britanie, Slovenia; C - Polonia, Grecia, Italia, Croatia; D - Rusia, Germania, Olanda, Spania. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.