Andrei Cristea (foto) si Alexandru Badoiu au fost prezentati oficial de catre "Poli Timisoara", intr-o conferinta de presa care a avut loc joi seara. Cristea, care va purta tricoul cu numarul 15 la noua sa echipa, a declarat ca Timisoara trebuie sa d
Andrei Cristea (foto) si Alexandru Badoiu au fost prezentati oficial de catre "Poli Timisoara", intr-o conferinta de presa care a avut loc joi seara. Cristea, care va purta tricoul cu numarul 15 la noua sa echipa, a declarat ca Timisoara trebuie sa devina o formatie de valoare care sa joace in cupele europene, in timp ce Badoiu, care va evolua in aparare pe banda dreapta si va purta tricoul cu numarul 3, le-a multumit celor care au avut incredere in el si spera sa inceapa campionatul cu o victorie pe care si-o doreste foarte mult, in fata Stelei. Spre deosebire de anul trecut, cand prezentarea oficiala a echipei a coincis cu meciul amical sustinut in compania lui Juventus Torino, cea din acest an a fost mult mai modesta, presedintele clubului, Marian Iancu, nefiind prezent. Directorul departamentului sport al clubului timisorean, Paul Cazan, a explicat ca prezentarea a fost mai modesta, deoarece anul trecut a fost organizata una gradioasa, dar evolutia echipei nu a fost pe masura. Cazan a declarat ca spera ca Badoiu si Cristea sa nu fie ultimele achizitii inainte de inceperea campionatului, ci sa urmeze inca unul sau doi jucatori. Unul dintre acestia, al carui nume conducerea clubului nu vrea sa-l dezvaluie inca, este un atacant englez in varsta de 19 ani, care a evoluat pana in prezent intr-o echipa din Premier League! (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.