Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei - IGCTI - a anuntat ca varianta finala a caietului de sarcini privind licitatia celor doua licente de telefonie 3G ramase se poate consulta online pe site-ul sau. Ultima data la care
Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei - IGCTI - a anuntat ca varianta finala a caietului de sarcini privind licitatia celor doua licente de telefonie 3G ramase se poate consulta online pe site-ul sau. Ultima data la care caietul de sarcini poate fi achizitionat este 1 august 2006, orele 16.00, pretul fiind de 3.500 RON. Termenul limita de depunere a ofertelor este 4 septembrie 2006, orele 16.00, castigatorii urmand a fi stabiliti pana la data de 15 octombrie 2006.
In urma consultarii publice s-a decis ca pana la 31 decembrie 2011 acoperirea minimala pentru serviciile de telefonie de generatia a 3-a trebuie sa cuprinda Bucurestiul si inca alte zece mari orase alese de candidat.
De asemenea, candidatii pot utiliza tehnologii in standarde IMT-2000/UMTS.
Reamintim ca, in urma unei licitatii organizate anul trecut de Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, primii operatori 3G din Romania ce au primit licenta de functionare sunt Orange Romania si Vodafone Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.