Fondurile alocate anul acesta pentru innoirea parcului nu vor fi suplimentate, a declarat intr-o conferinta ministrul Mediului si Gospodaririi Apelor, Sulfina Barbu. Cele 45,9 milioane lei reprezinta totalul sumelor alocate pentru proiect in acest a
Fondurile alocate anul acesta pentru innoirea parcului nu vor fi suplimentate, a declarat intr-o conferinta ministrul Mediului si Gospodaririi Apelor, Sulfina Barbu. Cele 45,9 milioane lei reprezinta totalul sumelor alocate pentru proiect in acest an.
Programul s-a bucurat de un real succes in randul proprietarilor de masini uzate, mai multi producatori de autoturisme care participa la acest program anuntand ca au epuizat locurile ce le fusesera distribuite. De altfel, ministrul Mediului a precizat ca, pana la 19 iulie, 84% din totalul celor ce s-au inscris in program au primit acceptul producatorilor de masini pentru a beneficia de prima de 3.000 de lei ce se va scadea din pretul de achizitie al unui autoturism nou.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.