Un nou serviciu lansat de Orange permite clientilor salvarea datelor confidentiale din telefonul mobil pe serverul Orange.
Cu ajutorul serviciului SIM Wallet, toate datele personale pot fi stocate in conditii de maxima siguranta deoarece acce
Un nou serviciu lansat de Orange permite clientilor salvarea datelor confidentiale din telefonul mobil pe serverul Orange.
Cu ajutorul serviciului SIM Wallet, toate datele personale pot fi stocate in conditii de maxima siguranta deoarece accesul se face prin intermediul unei parole cunoscute numai de client. In plus, clientul dispune de posibilitatea de a transmite informatiile salvate catre orice numar de mobil, informatiile fiind protejate de un PIN diferit de cel al cartelei SIM, astfel incat nici o persoana neautorizata sa nu poata accesa datele confidentiale.
Toate persoanele sunt interesate de pastrarea datelor in conditii maxime de siguranta, este de parere Bogdan Ciubotaru - Senior Product Manager Orange Romania. "SIM Wallet, ca si SIM Agenda Backup, lansat de Orange la inceputul acestui an, sunt doua servicii ce vin in intampinarea nevoilor clientilor, ajutandu-i sa gaseasca informatiile stocate in orice moment, rapid si fara riscul ca acestea sa se piarda", mai adauga oficialul Orange.
In prezent, Orange este liderul pietei de telefonie mobila din Romania, avand o baza de date ce numara peste 6,8 milioane de clienti si o cifra de afaceri de 870 milioane euro. Orange Romania este parte a grupului francez Orange, cu prezente in 17 tari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.