Militarul roman ranit miercuri seara in Afganistan a suferit o interventie chirurgicala minora, fiind apt sa-si continue misiunea, ne-a transmis ieri Ministerul Apararii Nationale. Maiorul Ion Stanciu, din Elementul de Sprijin National din Afganistan
Militarul roman ranit miercuri seara in Afganistan a suferit o interventie chirurgicala minora, fiind apt sa-si continue misiunea, ne-a transmis ieri Ministerul Apararii Nationale. Maiorul Ion Stanciu, din Elementul de Sprijin National din Afganistan (structura care se subordoneaza Comandamentului 2 Operational intrunit "Maresal Averescu" din Buzau), a fost ranit in jurul orei 18.30 ora Romaniei, in urma exploziei unei rachete de 107 mm. Desi se afla in apropierea campusului romanesc de la Kandahar, nici un alt militar roman n-a fost afectat de explozie. Imediat dupa producerea incidentului, ofiterul s-a dus singur la infirmerie pentru a primi ingrijiri medicale, fiind transportat ulterior la spitalul bazei pentru investigatii suplimentare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.