Comisarii Garzii Nationale de Mediu (GNM) au amendat cu 500 de milioane de lei noi doua cluburi de pe litoral pentru poluare fonica.
Saptamana trecuta, comisarii Garzii Nationale de Mediu - Comisariatul Judetean Constanta au verificat 35 de ag
Comisarii Garzii Nationale de Mediu (GNM) au amendat cu 500 de milioane de lei noi doua cluburi de pe litoral pentru poluare fonica.
Saptamana trecuta, comisarii Garzii Nationale de Mediu - Comisariatul Judetean Constanta au verificat 35 de agenti economici de pe litoral, avand ca obiectiv dotarile detinute de acestia pentru limitarea nivelului de zgomot. Potrivit legii, persoanele fizice si juridice sunt obligate sa ia toate masurile pentru ca sursele generatoare de zgomot sa nu depaseasca nivelul-limita al zgomotului ambiental.
Astfel, conform comunicatului GNM-Constanta, SC Amy Center SRL (Disco Tam-Tam) si SC Sport Art Entertainment (Disco Kristal) au platit fiecare o amenda de cate 50.000 RON pentru poluare fonica.
Controalele GNM, desfasurate in colaborare cu Ministerul Administratiei si Internelor, vor continua in perioada estivala pentru a stopa fenomenul infractional de mediu pe litoralul romanesc.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.