Rom Tel Distribution va fuziona prin absorbtie cu K-Tech Computers, firma a sotilor Cristian si Alina Fughina, proprietarii grupului K-Tech Ultra Pro. Hotarirea de fuziune prin absorbtie a fost luata de Adunarea Generala a Actionarilor


Rom Tel Distribution va fuziona prin absorbtie cu K-Tech Computers, firma a sotilor Cristian si Alina Fughina, proprietarii grupului K-Tech Ultra Pro. Hotarirea de fuziune prin absorbtie a fost luata de Adunarea Generala a Actionarilor celor doua companii si va lua in calcul bilanturile contabile intocmite la finele lunii iunie, se arata in proiectul de fuziune publicat in Monitorul Oficial. Contactati de MEDIAFAX, oficialii K-Tech Computers nu au facut nici o declaratie privind fuziunea.

Dupa incheierea procesului de fuziune, Rom Tel Distribution va prelua un imobil al K-Tech Computers cu o suprafata de circa 473 de metri patrati, situat in Bucuresti, precum si tot patrimoniul detinut de societatea absorbita.

De asemenea, capitalul social al Rom Tel Distribution va fi majorat cu 200 de lei, la 9.709.510 de lei, divizat in 970.951 de parti sociale cu valoare nominala de 10 lei, detinute de Milena Trading, companie inregistrata in statul Delaware, SUA. Denumirea si obiectul de activitate ale K-Tech Computers ramin neschimbate, iar administratorul societatii create prin fuziune va fi Cristian Fughina, unul dintre proprietarii grupului K-Tech Ultra Pro. Grupul K-Tech Ultra Pro a raportat in primul trimestru al anului un profit brut de circa 450.000 de dolari, la o cifra de afaceri de 19,7 milioane de dolari.

Pentru acest an, compania si-a propus o crestere cu 20% a cifrei de afaceri fata de nivelul de 80 de milioane de dolari inregistrat in 2005.

Grupul K-Tech Ultra Pro are o retea de peste 80 de magazine. (I.T.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.