Regina Elisabeta a II-a s-a plins, la o petrecere in aer liber care a avut loc la Palatul Buckingham, de starea peluzei sale, ingalbenita din cauza secetei, in Marea  Britanie existind in prezent restrictii privind utilizarea apei, transmite AFP
Regina Elisabeta a II-a s-a plins, la o petrecere in aer liber care a avut loc la Palatul Buckingham, de starea peluzei sale, ingalbenita din cauza secetei, in Marea Britanie existind in prezent restrictii privind utilizarea apei, transmite AFP. Protejata de soare de o umbrela, regina, care a implinit recent 80 de ani, a primit 7.000 de invitati la resedinta sa din Londra, pe o caldura de 34 de grade Celsius. Utilizarea sistemelor de irigatie, umplerea piscinelor private, spalarea masinilor sau irigarea terenurilor de golf sint, in prezent, interzise din cauza secetei care afecteaza Marea Britanie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.