Partidul Conservator sprijina restructurarea aparatului guvernamental doar de la nivelul secretarilor de stat in jos, a declarat purtatorul de cuvant al PC, deputatul Bogdan Ciuca. Deocamdata, PC asteapta stabilirea in cadrul coalitiei a criteriilor
Partidul Conservator sprijina restructurarea aparatului guvernamental doar de la nivelul secretarilor de stat in jos, a declarat purtatorul de cuvant al PC, deputatul Bogdan Ciuca. Deocamdata, PC asteapta stabilirea in cadrul coalitiei a criteriilor care vor sta la baza restructurarii si o analiza la nivelul ministerelor a activitatii fiecarui secretar de stat. "Ministrii vor face o evaluare in cadrul propriului minister, se va face o discutie in coalitie pentru a avea suportul politic si se va face acea restructurare", a precizat Ciuca.
Acesta a admis ca unele structuri din Executiv sunt mult prea stufoase si a precizat ca PC nu se va opune eliminarii unor posturi detinute de membri ai PC, daca se va considera ca sunt redundante. Conservatorii raspund astfel cererii formulate de premierul Tariceanu ca ministrii sa reduca numarul secretarilor de stat la maximum trei pentru fiecare minister.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.