Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, acuza Parlamentul ca a votat un amendament la o Ordonanta de guvern referitoare la protectia mediului prin care autorizeaza ridicarea de constructii in parcuri, daca acestea sunt proprietate privata. Totodata,
Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, acuza Parlamentul ca a votat un amendament la o Ordonanta de guvern referitoare la protectia mediului prin care autorizeaza ridicarea de constructii in parcuri, daca acestea sunt proprietate privata. Totodata, Ministerului Culturii i se reproseaza ca a avizat construirea unui ansamblu rezidential in parcul Bordei de catre omul de afaceri Costica Constanda.
"Este de datoria mea sa cer revocarea acestui aviz acum, inainte sa produca efecte. Daca ministerul Culturii nu intelege acest demers, voi ataca in contencios acest aviz. In chestiunea Bordei, Ministerul Culturii a tinut cont de interesele unor investitori privati, punandu-le deasupra intereselor bucurestenilor", a spus primarul Chiliman. Acesta crede ca in cazul parcului Bordei se creeaza un precedent periculos care va duce la reducerea dimensiunilor spatiilor verzi din Capitala prin procedee legale, dar care vor dauna sanatatii bucurestenilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.