Liderii G8 reuniti la Skt. Petersburg au decis sa mai faca un efort pentru a finaliza runda Doha de negocieri. Ei se vor intalni duminica aceasta la Geneva. Oficiali din Statele Unite, Uniunea Europeana, Japonia, India si Brazilia vor face un ultim e
Liderii G8 reuniti la Skt. Petersburg au decis sa mai faca un efort pentru a finaliza runda Doha de negocieri. Ei se vor intalni duminica aceasta la Geneva. Oficiali din Statele Unite, Uniunea Europeana, Japonia, India si Brazilia vor face un ultim efort de a se incadra in termenul limita pentru aceasta runda.
Principalele puncte critice in dezbateri se refera la reduceri de subsidii pentru agricultori in Statele Unite, a tarifelor in acelasi domeniu din Uniunea Europeana, precum si a reducerii tarifelor la importuri de bunuri industriale in tari aflate in curs de dezvoltare precum Brazilia si India.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.