Curtea de Apel Bucuresti a decis ieri reincarcerarea afaceristului Omar Hayssam, care este judecat pentru terorism.

Motivul acestei masuri este ca Omar Hayssam a lipsit consecutiv de la mai multe termene de judecata, iar avocatii nu
Curtea de Apel Bucuresti a decis ieri reincarcerarea afaceristului Omar Hayssam, care este judecat pentru terorism.

Motivul acestei masuri este ca Omar Hayssam a lipsit consecutiv de la mai multe termene de judecata, iar avocatii nu au putut dovedi ca sirianul este internat intr-un sanatoriu din judetul Prahova, asa cum au pretins.

Judecatorul care a dispus arestarea decisese, pe 26 aprilie, revocarea mandatului de arestare preventiva a lui Hayssam - pentru ca starea acestuia de sanatate se deteriorase in urma operatiei de cancer de colon. Lui Hayssam i s-a dat interdictie de a parasi tara.

Familia il da pierdut

Sirianul a disparut de mai multa vreme, iar familia sa pretinde ca nu stie unde se afla. Recent, medicii i-au comunicat lui Hayssam ca nu mai are decit sase luni de trait, motiv pentru care s-ar fi suparat, si-ar fi lasat telefonul mobil acasa si ar fi plecat prin tara cu Violeta, mama ultimului sau copil, sustin apropiati ai sirianului.

Pe de alta parte, avocatul lui, Aurel Ciobanu, a declarat instantei ca Hayssam urmea-za un tratament la o clinica din Prahova. Ieri, politistii au brazdat judetul Prahova, dar nu l-au gasit. De altfel, in Prahova nu exista decit o clinica, la Breaza, unde ar fi putut fi ingrijit Hayssam. Acolo nu era.

Vindecatorii nu l-au vazut

In Valenii de Munte exista citeva cabinete ale unor vindecatori pe cale naturista, pe la care Hayssam n-a trecut.

Politia de Frontiera sustine, prin purtatorul sau de cuvint, Diana Protopopescu, ca omul de afaceri sirian nu a iesit din Romania pe la nici un punct de frontiera.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.