Fondul Oamenilor de Afaceri se va putea inregistra in categoria Alte Organisme de Plasament Colectiv, specializate in actiuni, constituite prin atragerea in mod public a resurselor financiare de la persoanele fizice sau juridice, a Comisiei Nationale
Fondul Oamenilor de Afaceri se va putea inregistra in categoria Alte Organisme de Plasament Colectiv, specializate in actiuni, constituite prin atragerea in mod public a resurselor financiare de la persoanele fizice sau juridice, a Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare. Conform unui comunicat remis Bursei electronice Rasdaq, pentru incadrarea in AOPC, societatea de administrare a investitiilor SAFI Invest trebuie sa trimita documentatia completa in termen de sapte zile.
In cazul in care Fondul Oamenilor de Afaceri nu este incadrat in prevederile regulamentului CNVM, membrii Consiliului de Administratie al SAFI Invest vor fi sanctionati. Actiunile FOA au fost suspendate de la tranzactionare in sedinta de ieri. Conform comunicatului CNVM, ordonanta comisiei intra in vigoare la data comunicarii ei partilor vizate, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.