Emiratele Arabe Unite au anuntat la targul aviatic de la Farnborough ca vor cumpara 10 aeronave cargo Boeing 747-8. Oferta este in valoare de 3,3 miliarde de dolari si vine dupa retragerea unei oferte similare pe care Emiratele o facusera companiei A
Emiratele Arabe Unite au anuntat la targul aviatic de la Farnborough ca vor cumpara 10 aeronave cargo Boeing 747-8. Oferta este in valoare de 3,3 miliarde de dolari si vine dupa retragerea unei oferte similare pe care Emiratele o facusera companiei Airbus pentru aeronava model A380.
Aceasta achizitie intareste si mai mult compania producatoare Boeing in raport cu EADS, grupul din care face parte Airbus. Totusi, targul aviatic deschide oportunitati si pentru rivalii Boeing. Liniile aeriene libiene au facut o comanda de 1,7 miliarde de dolari pentru 12 aeronave mai mici marca Airbus. Este vorba de noua modele A320 si trei A330.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.