O toxiinfectie alimentara suferita in Austria i-a transformat pe fotbalistii lui CFR in niste legume in meciul cu Sparta Praga.

Jucatorii lui CFR Cluj au incheiat turneul din Austria tremurind si tinindu-se cu miinile de stomac. Ultimu
O toxiinfectie alimentara suferita in Austria i-a transformat pe fotbalistii lui CFR in niste legume in meciul cu Sparta Praga.

Jucatorii lui CFR Cluj au incheiat turneul din Austria tremurind si tinindu-se cu miinile de stomac. Ultimul meci de pregatire, cu Sparta Praga (0-2), nici n-a mai contat, atit timp cit majoritatea fotbalistilor antrenati de Dorinel Munteanu au fost obligati de situatie sa alerge spre toaleta si nu spre poarta adversarilor. Clujenii au suferit o toxiinfectie alimentara dupa o supa de vita servita inaintea partidei cu cehii, fiind afectati toti cei care au gustat respectivul fel de mincare. "Alin Minteuan, capitanul echipei, a acuzat dureri de stomac inca de la Kaprun si a fost nevoit sa ramina la hotel. Inainte de meciul cu Sparta Praga, la incalzire, Panin ne-a spus ca ii este rau si ca are o stare de greata. Dorinel Munteanu a fost nevoit sa-l schimbe cu Manuel Jose chiar inainte de inceputul meciului. Alaturi de Minteuan si Panin, problemele cele mai mari le au Tilinca, Surdu, Florin Dan si Milosevic", a declarat Iuliu Muresan, presedintele lui CFR, care considera ca aceasta este una dintre cauzele pentru care jucatorii au evoluat mai slab cu Sparta Praga. Peste toate acestea, si meciul le-a dat dureri ardelenilor, atacantul Adrian Anca fiind lovit foarte dur in zona omoplatului, accidentat destul de rau fiind si Bucurica.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.