BSkyB si-a anuntat intentia de a furniza si conexiune Internet la debit inalt impreuna cu oferta sa de televiziune prin cablu. Utilizatorii vor avea conexiune internet wireless la 2 mb pe secunda, indiferent de pachetul de canale pe care il achizitio
BSkyB si-a anuntat intentia de a furniza si conexiune Internet la debit inalt impreuna cu oferta sa de televiziune prin cablu. Utilizatorii vor avea conexiune internet wireless la 2 mb pe secunda, indiferent de pachetul de canale pe care il achizitioneaza. Compania va lansa aceasta oferta pentru a face fata operatorilor rivali precum BT.
BSkyB va investi 581 milioane de euro in urmatorii trei ani pentru realizarea noului pachet, informeaza La Tribune. Investitorii sunt ingrijorati, insa, ca schimbarea ar putea costa BSkyB mai mult decat isi poate permite. La numai o zi dupa anuntul facut de BSkyB, actiunile companiei au scazut deja cu 4,53% la Bursa din Londra, ajungand pana la 526,50 de pence.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.