SSIF Broker, SSIF HTI Valori Mobiliare si SSIF Swiss Capital au revocat convocarea Adunarii Generale a Actionarilor Bursei Monetar-Financiare si de Marfuri din Sibiu, in care urma sa se discute posibilitatea tranzactionarii de actiuni la piata din Si
SSIF Broker, SSIF HTI Valori Mobiliare si SSIF Swiss Capital au revocat convocarea Adunarii Generale a Actionarilor Bursei Monetar-Financiare si de Marfuri din Sibiu, in care urma sa se discute posibilitatea tranzactionarii de actiuni la piata din Sibiu. Petru Prunea, presedintele SSIF Broker, a declarat ca cele trei companii au trimis la Bursa din Sibiu solicitarea de revocare a convocatorului, transmite Mediafax. Pe ordinea de zi a AGA era si propunerea de incepere a demersurilor pentru listarea Bursei sibiene la o alta Bursa in vederea gasirii unui partener strategic puternic daca nu se va realiza fuziunea cu BVB, precum si infiintarea unui departament special de promovare a Bursei si identificarea emitentilor care vor sa se listeze la Bursa sibiana.
Bursa Monetar- Financiara si de Marfuri din Sibiu tranzactioneaza in prezent operatiuni cu instrumente financiare derivate, si anume contracte futures si optiuni, pe actiuni si valute.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.