Liberalii clujeni si-au exprimat ingrijorarea fata de recentele atacuri impotriva conducerii PNL, considerandu-le "rusinoase", si ii invita la Cluj pe membrii fondatori ai celor 16 filiale din Transilvania si pe liderii organizatiilor de tineret, pen
Liberalii clujeni si-au exprimat ingrijorarea fata de recentele atacuri impotriva conducerii PNL, considerandu-le "rusinoase", si ii invita la Cluj pe membrii fondatori ai celor 16 filiale din Transilvania si pe liderii organizatiilor de tineret, pentru o decizie privind viitorul partidului. "Dorinta noastra este ca, in cadrul discutiilor pe care le vom avea, liberalii fondatori, oamenii care au relansat partidul dupa 45 de ani de ilegalitate, si tinerii, cei care au datoria sa continue munca noastra si sa duca PNL mai departe, sa decida impreuna asupra viitorului partidului. Este datoria morala ca liberalii fondatori si tinerii liberali sa-si spuna punctul de vedere in privinta acelor membri care lovesc in PNL, distrugandu-i credibilitatea si putand determina chiar disparitia noastra de pe scena politica", se arata in invitatia semnata de un numar de zece membri fondatori ai PNL Cluj, printre care se numara presedintele filialei judetene, Marius Nicoara, si deputatul Horea Uioreanu.
La intalnirea programata pentru 20 iulie 2006, la sediul PNL Cluj, sunt invitati liberalii inscrisi in partid in perioada decembrie 1989 - martie 1990. De asemenea, este invitat si Radu Campeanu, primul presedinte al Partidului National Liberal de dupa decembrie 1989. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.