Cifra de afaceri inregistrata de brokerii de asigurari in anul 2005 a ajuns la 232,62 milioane euro, reprezentand aproximativ 20% din primele subscrise de societatile de asigurari in 2005. Conform raportului CSA, anul trecut, domeniul intermedierilor
Cifra de afaceri inregistrata de brokerii de asigurari in anul 2005 a ajuns la 232,62 milioane euro, reprezentand aproximativ 20% din primele subscrise de societatile de asigurari in 2005. Conform raportului CSA, anul trecut, domeniul intermedierilor in asigurari a inregistrat o crestere de aproape 50% fata de 2004, pe fondul promovarii serviciilor de creditare imbunatatite, cu dobanzi reduse si conditii avantajoase de acordare si garantare a creditelor.
In plus, evolutia acestora a fost influentata de introducerea cotei unice de impozitare, care a adus venituri suplimentare, concomitent cu intarirea monedei nationale. Ponderea principala la primele intermediate de brokerii de asigurari in 2005 este detinuta de asigurarile generale cu 93,1% si asigurarile de viata care au totalizat 6,9% din piata, transmite NewsIn.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.