Presedintele Basescu a semnat decretele de rechemare in tara pentru Gheorghe Magheru, sef al Misiunii Permanente a Romaniei pe langa Consiliul Europei de la Strasbourg, Constantin Simirad, ambasador in Cuba, si Dan Ghibernea, ambasador in Regatul Uni
Presedintele Basescu a semnat decretele de rechemare in tara pentru Gheorghe Magheru, sef al Misiunii Permanente a Romaniei pe langa Consiliul Europei de la Strasbourg, Constantin Simirad, ambasador in Cuba, si Dan Ghibernea, ambasador in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord. De asemenea, Basescu a semnat si rechemarea lui Ioan Maxim, ambasador in Confederatia Elvetiana, Petre Catrinciuc, ambasador in Bosnia-Hertegovina, si Niculae Iordache, ambasador al Romaniei in Republica Armenia.
Toti cei sase au detinut functia de ambasador extraordinar si plenipotentiar. Presedintele Basescu a semnat, tot marti, decretul privind acreditarea lui Valer Gabriel Paul Potra, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Namibia, Republica Zambia si Republica Botswana. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.