Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii a desemnat luni companiile care vor instala telecentre in alte 100 de localitati din mediul rural care au acces redus la servicii de telefonie. Companiile castigatoare ale licitatiei lansate in apr
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii a desemnat luni companiile care vor instala telecentre in alte 100 de localitati din mediul rural care au acces redus la servicii de telefonie. Companiile castigatoare ale licitatiei lansate in aprilie 2006 sunt: Orange Romania, Rartel, Societatea Nationala de Radiocomunicatii si Vodafone Romania, informeaza un comunicat ANRC. Orange Romania va instala un telecentru intr-o localitate din judetul Teleorman, Rartel va instala 26 telecentre in sate din 14 judete, Societatea Nationala de Radiocomunicatii va instala 42 de telecentre in sate din 18 judete, iar Vodafone Romania va instala 31 de telecentre in localitati din 11 judete.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.