Lafarge Romania a lansat pe piata din Romania trei noi produse destinate constructiilor de drumuri, autostrazi si platforme rutiere, se arata intr-un comunicat al companiei.
Cele trei produse specializate din domeniul liantilor hidraulici ruti
Lafarge Romania a lansat pe piata din Romania trei noi produse destinate constructiilor de drumuri, autostrazi si platforme rutiere, se arata intr-un comunicat al companiei.
Cele trei produse specializate din domeniul liantilor hidraulici rutieri sunt Soilmix - un liant folosit la stabilizarea solurilor coezive si necoezive, livrat din uzinele Medgidia, Hoghiz si Targu Jiu, Roadmix - un liant ce stabilizeaza balastul folosit la executia straturilor rutiere, livrat din uzina Hoghiz si Roadmix Plus - un liant folosit la stabilizarea balastului ce intra in componenta straturilor rutiere, cu rezistenta ridicata, si este livrat din uzinele Hoghiz si Targu Jiu. Produsele mentionate se bucura de caracteristici speciale care le-au asigurat succesul pe toate pietele externe pe care au fost lansate pana acum.
Astfel, dozajul optim al liantilor asigura costuri minime ale lucrarii, marind profitabilitatea acestora, iar gama larga de rezistente permite realizarea unor retete optime in functie de natura proiectului.
In plus, Lafarge asigura asistenta tehnica beneficiarilor la punerea in opera a produselor si la elaborarea retetelor de productie a materialelor prin intermediul Laboratorului Central de Betoane Lafarge.
"Alta categorie de aplicatii in care credem ca aceste produse inovatoare vor fi utilizate pe scara larga cuprinde toate acele constructii in care rezistenta executiei este vitala. Utilizarea lor permite reducerea substantiala a refacerilor de diferite lucrari, cu economiile de timp si bani aferente", a precizat Teodor Bilciu, director comercial & marketing Lafarge Ciment (Romania) SA.
Grupul francez Lafarge este numarul unu mondial in domeniul materialelor de constructii, inregistrand anul trecut vanzari in valoare de 16 miliarde euro. In Romania, Lafarge a patruns in 1997 prin cumpararea Romcim. In prezent, grupul francez detine in tara trei unitati de productie la Medgidia, Hoghiz si Targu Jiu, dar deruleaza operatiuni si in domeniul producerii de betoane, agregate, placi de gips-carton.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.