Vanzarile Ford pe piata romaneasca au avansat cu 83% in primul semestru al acestui an fata de intervalul similar al anului trecut, pana la 3.065 de unitati, potrivit datelor importatorului general al marcii, Romcar. Pe ansamblul primelor sase luni di
Vanzarile Ford pe piata romaneasca au avansat cu 83% in primul semestru al acestui an fata de intervalul similar al anului trecut, pana la 3.065 de unitati, potrivit datelor importatorului general al marcii, Romcar. Pe ansamblul primelor sase luni din acest an, cele mai mari vanzari le-au inregistrat modelele Fiesta -1.521 de unitati, Focus - 1.429 de unitati si Transit - 1.227 de unitati. Comparativ cu primul semestru al anului trecut, pentru modelul Fusion a fost consemnata o crestere a vanzarilor de 307%, in vreme ce cererea pentru Focus a fost de peste doua ori mai mare. Cota de piata raportata de Ford in Romania in primul semestru este de 8,42% din segmentul de import, cu 2,34 puncte mai mare fata de perioada similara a anului trecut.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.