Saptamana trecuta, in ringul BRM si al punctelor de lucru din teritoriu s-au desfasurat 37 de licitatii, acumuland o valoare de 10 milioane dolari. Compania CFR Marfa a participat la organizatiile din ringul Bursei Romane de Marfuri, la care a avut o

Saptamana trecuta, in ringul BRM si al punctelor de lucru din teritoriu s-au desfasurat 37 de licitatii, acumuland o valoare de 10 milioane dolari. Compania CFR Marfa a participat la organizatiile din ringul Bursei Romane de Marfuri, la care a avut o valoare de tranzactionare in valoare de 6,5 milioane de dolari, mai mult de jumatate din valoarea licitatiilor organizate la BRM.
Compania a achizitionat 4.000 de tone de motorina, la o valoare de 2,8 milioane dolari, urmand ca doua zile mai tarziu sa achizitioneze traverse din lemn in valoare de 2,4 milioane dolari. Imbunatatirile totale de pret inregistrate la BRM au depasit 858.000 dolari. Cea mai mare diferenta favorabila de pret, de 325.509 dolari, a fost inregistrata la licitatia prin care CNCF-CFR a cumparat traverse din lemn.
In ringul BRM au avut loc 16 licitatii in valoare de tranzactionare de peste 9 milioane de dolari. Printre ordonatori se numara CFR Calatori, Agentia Nationala pentru Locuinte, Nuclearelectrica, Electrica Serv, Petrom Membru OMV Group, Metrorex, Aeroportul International Aurel Vlaicu Bucuresti-Baneasa si Imprimeria Nationala.

Tranzactii de 1 milion de dolari in terminalele BRM

In ceea ce priveste terminalele BRM, acestea au realizat in perioada analizata valoarea totala de tranzactionare de circa 1 milion de dolari, intr-un numar total de 21 de licitatii.
Cea mai mare valoare de tranzactionare din terminale a fost inregistrata de BRM Prahova, unde s-au desfasurat doua licitatii in valoare de 340.469 dolari.
Acesta este urmat de Craiova, unde trei licitatii au atins valoarea de 279.706 dolari, si de Cluj, unde s-au desfasurat 2 licitatii in valoare de 241.729 dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.