Un turc a facut contact cu riul, ramul si parapetul din Romania, ajungind la Urgente.

Fata de editiile anterioare, Mica Bucla a trezit interesul spectatorilor intr-o masura mai mare, turistii aflati la picnic in Muntii Bucegi iesind
Un turc a facut contact cu riul, ramul si parapetul din Romania, ajungind la Urgente.

Fata de editiile anterioare, Mica Bucla a trezit interesul spectatorilor intr-o masura mai mare, turistii aflati la picnic in Muntii Bucegi iesind in intimpinarea plutonului cu steaguri ale Romaniei si ale Uniunii Europene, aidoma marilor tururi cicliste europene. Incurajarile si aplauzele au fost de bun augur pentru rutierii romani care au participat activ la prima evadare consistenta a turului, Sabin Antoniu, Lars Pria si George Manu, ultimii doi mentinindu-se in plutonul fruntas pina la finis. Tricoul galben se pare insa ca a fost acontat de olandezii de la Dinamo Secrom, Van der Burg preluindu-l de la Steigenga, dupa ce a trecut primul linia de sosire la Miercurea-Ciuc, in prima etapa a Turului Ciclist al Romaniei. Evadarea de peste 150 de kilometri a plutonului de zece ciclisti n-a fost singurul element spectaculos al etapei inaugurale. Coborirea de la Pasul Bratocea a facut prima victima a Micii Bucle. Turcul Sahin Onur (foto) a intrat in parapet la o viteza de aproximativ 80 de kilometri la ora, fiind transportat de urgenta la Spitalul Judetean Brasov. Rutierul a suferit o fractura de priamida nazala si rani in zona gurii, fiind nevoit sa abandoneze competitia. Etapa a doua, programata ieri, s-a desfasurat pe traseul Toplita - Borsec - Piatra-Neamt, pe o distanta de 131 de kilometri.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.