Capitalul social al societatii Faur Bucuresti va fi majorat cu suma de 3,59 milioane euro, conform hotararii actionarilor prezenti la Adunarea Generala Extraordinara din 14 iulie. Majorarea se va face avand in vedere obligatia investitionala in valoa
Capitalul social al societatii Faur Bucuresti va fi majorat cu suma de 3,59 milioane euro, conform hotararii actionarilor prezenti la Adunarea Generala Extraordinara din 14 iulie. Majorarea se va face avand in vedere obligatia investitionala in valoare de 2,9 milioane de euro, din care 925 de mii reprezinta investitia pentru dezvoltarea societatii Faur, iar 1,97 milioane vor fi folositi pentru investitii in parcul industrial.
Investitia este asumata de compania Begacom, conform contractului de preluare a consortiului Pro Faur, transmite un comunicat al societatii remis Bursei de Valori Bucuresti. Data de inregistrare a actionarilor asupra carora se rasfrang hotararile AGEA a fost stabilita la 30 iulie 2006. Societatea Faur Bucuresti are in prezent un capital social de 27,37 milioane de lei. Principala activitate a societatii este constructia de material rulant. Actiunile Faur sunt tranzactionate pe BVB la categoria nelistate. Compania a fost preluata de la stat, la sfarsitul anului 2003, de un consortiu format din firmele Laminate Bucuresti, Relco Bucuresti, Rafinaria Astra Romana Ploiesti si Begacom Bucuresti, in cadrul unei tranzactii in valoare de 3,5 milioane euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.