Societatea Brainconf Braila a realizat in sedinta de ieri de pe piata electronica Rasdaq, transferuri de actiuni in valoare totala de 1,8 milioane de lei, cu mult peste jumatatea valorii tranzactiilor desfasurate in ringul Bursei, de 2,35 milioane de
Societatea Brainconf Braila a realizat in sedinta de ieri de pe piata electronica Rasdaq, transferuri de actiuni in valoare totala de 1,8 milioane de lei, cu mult peste jumatatea valorii tranzactiilor desfasurate in ringul Bursei, de 2,35 milioane de lei. Societatea a tranzactionat 2,6 milioane de actiuni, ceea ce reprezinta circa 6% din totalul de 44,8 milioane de titluri care alcatuiesc capitalul social al companiei. Brainconf Braila are un capital social in valoare de 4,48 milioane lei. Anul trecut, compania a inregistrat un profit net in valoare de 1,4 milioane de lei. Cifra de afaceri a companiei a inregistrat in 2005 o scadere de 4,3%.
Societatea este tranzactionata la categoria intai a Bursei Rasdaq, pretul mediu al unei actiuni inregistrat ieri fiind de 0,6921 lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.