Cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est a inaugurat cursele din Romania.

Cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, Wizz Air, a inaugurat oficial, ieri, zborurile de calatori intre
Cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est a inaugurat cursele din Romania.

Cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, Wizz Air, a inaugurat oficial, ieri, zborurile de calatori intre Romania si Ungaria.

Reprezentantii companiei au oferit promotional 10.000 de bilete gratuite pentru locuitorii din centrul si vestul tarii, pasagerii urmind sa achite doar taxa de aeroport de 69 RON. Costul unui bilet pentru locurile low-cost (cost redus) va fi de 19,89 euro, in care sint incluse toate taxele aeroportuare. Fiecare cursa Wizz Air va avea 60 pina la 90 de bilete pentru locurile low-cost, iar de pe aeroportul Transilvania din Tirgu-Mures vor fi efectuate, in prima faza, cite trei curse saptaminal. Wizz Air este inregistrata in Anglia si are trei filiale in Ungaria, Polonia si Bulgaria, cu cinci baze de operare si 40 de destinatii pe 70 de rute. Compania a investit peste 40 de milioane de euro in flotila, care este considerata cea mai tinara din Europa. Cele noua avioane Airbus A 320 cu 180 de locuri au o durata de functionare mai mica de trei ani, iar pina in 2010 in dotarea firmei vor mai intra 24 de avioane, in baza unui contract in valoare de 1,4 miliarde de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.