Consiliul de Administratie al societatii Altur Slatina va supune la votul actionarilor aprobarea sumei aferente achizitionarii de utilaje tehnologice pentru sectiile de productie. De asemenea, pe ordinea de zi a Adunarii Generale Extraordinare a Acti
Consiliul de Administratie al societatii Altur Slatina va supune la votul actionarilor aprobarea sumei aferente achizitionarii de utilaje tehnologice pentru sectiile de productie. De asemenea, pe ordinea de zi a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor din 17 august, este si modificarea obiectului de activitate a societatii, prin adaugarea activitatii de testari si analize tehnice.
Societatea Altur produce pistoane auto din aliaje de aluminiu. Un important segment al produselor fabricate Altur sunt piesele turnate static si sub presiune din aliaje de aluminiu destinate in special industriei auto, precum si centralelor termice.
Compania are un plan de investitii pentru anul 2006 in valoare totala de circa 10,4 milioane de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.