La concertul de diseara si-au anuntat prezenta presedintele Traian Basescu si fiica lui, Elena, premierul Calin Popescu Tariceanu si Mircea Geoana cu familia.

Shakira a aterizat pe aeroportul din Timisoara duminica dimineata, in jurul
La concertul de diseara si-au anuntat prezenta presedintele Traian Basescu si fiica lui, Elena, premierul Calin Popescu Tariceanu si Mircea Geoana cu familia.

Shakira a aterizat pe aeroportul din Timisoara duminica dimineata, in jurul orei 2.00. A iesit din avion si a urcat imediat intr-o masina, insotita de iubitul ei, fiul fostului presedinte al Argentinei, Antonio de la Rua. Pe drum a incetinit si a multumit in limba romana fanilor strinsi la aeroport. Cintareata, pazita ca un sef de stat, a ajuns la hotelul La Residenza din Timisoara, o pensiune micuta si cocheta situata aproape de centrul orasului. Columbiana a formulat o serie de pretentii pentru perioada in care sta in Romania. Printre acestea se numara si faptul ca mincarea va fi servita numai cu tacimuri din argint. Meniul ei, spun organizatorii, este compus in special din fructe de mare si alte preparate cu specific mediteranean.

Diversiunea

Ieri, in fata hotelului s-au postat citeva zeci de fani ai cintaretei latino, asteptind ca Shakira sa iasa pe geam, sa le faca semn cu mina sau chiar sa le dea autografe. Insa vedeta latino nu le-a satisfacut dorinta, intilnirea cu fanii fiind programata pentru astazi. Poate pentru a scapa de multimea adunata in fata hotelului, Shakira a pus la cale o mica diversiune: masina care a adus-o de la aeroport a intrat in curtea hotelului si dupa zece minute a plecat spre o destinatie necunoscuta. Fara cintareata insa.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.