Romgaz Medias ar putea transfera in urmatoarea perioada dividende in valoare de 20,7 mil. lei catre Fondul Proprietatea, in contul participatiei de 15% detinuta de producatorul de gaze naturale la FP. Insa Fondul nu va primi dividendele decat daca va
Romgaz Medias ar putea transfera in urmatoarea perioada dividende in valoare de 20,7 mil. lei catre Fondul Proprietatea, in contul participatiei de 15% detinuta de producatorul de gaze naturale la FP. Insa Fondul nu va primi dividendele decat daca va incheia cu MEC, actionarul majoritar al Romgaz, un acord privind distribuirea dividendelor, sau daca va aparea un act normativ cu putere de lege care sa reglementeze acest aspect.
In caz contrar, firma va plati toate dividendele in contul fostului actionar unic, Ministerul Economiei, care detine 85% din actiunile Romgaz. Producatorul de gaze naturale va acorda pentru anul trecut dividende in valoare totala de 138,35 mil. lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.