Manusile echipate cu lame purtate de Johnny Depp in filmul "Edward Scissorhands" vor fi scoase la licitatie alaturi de alte peste 200 de obiecte folosite in filmele de la Hollywood, au anuntat organizatorii acestei vanzari pe site-ul de Internet wwwp
Manusile echipate cu lame purtate de Johnny Depp in filmul "Edward Scissorhands" vor fi scoase la licitatie alaturi de alte peste 200 de obiecte folosite in filmele de la Hollywood, au anuntat organizatorii acestei vanzari pe site-ul de Internet wwwprofilesinhistory,com, informeaza Rompres. Vanzarea acestor accesorii emblematice pentru povestea lui Tim Burton care i-a oferit lui Johnny Depp unul dintre primele sale roluri de referinta in 1990, a fost estimata la o suma cuprinsa intre 7000 si 10.000 de dolari, conform casei de licitatii organizatoare, "Profiles in History" din Los Angeles. Printre cele 280 de obiecte ce vor fi scoase la licitatia din 28 iulie se numara o legitimatie de membru a sindicatului actorilor de la Hollywood detinuta de Marlon Brando, care ar putea ajunge la o suma de vanzare intre 2000 si 3000 de dolari si cascheta de ofiter de marina purtata de Humphrey Bogart in filmul "The Caine Mutiny" (1954) ce ar putea fi achizitionata pentru un pret cuprins intre 1000 si 1500 de dolari. Totusi, atractia acestei licitatii ar putea-o constitui costumele, cum este cel al lui Michael Keaton in filmul "Batman" din 1989 si care ar putea fi vandut cu peste 60.000 de dolari sau costumul negru purtat de John Belushi in "The Blues Brothers" (35.000 de dolari), la fel ca si costumul de cowboy purtat de legendarul John Wayne in "Rio Bravo" (12000 de dolari). O alta atractie a licitatiei o va constitui fara indoiala costumul bavarez purtat de Julie Andrews in "The Sound of Music" care ar putea depasi la randul sau suma de 60000 de dolari. Intregul catalog al obiectelor puse in vanzare este disponibil pe Internet la adresa amintita. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.