Cei mai bogati romani se vor intalni, in decembrie, la "Luxury Show" sau "Targul Milionarilor", unde cele mai luxoase marci din lume se vor intrece sa "fure" ochii vizitatorilor si sa le scoata sume impresionante de pe card.
Targul de lux, de

Cei mai bogati romani se vor intalni, in decembrie, la "Luxury Show" sau "Targul Milionarilor", unde cele mai luxoase marci din lume se vor intrece sa "fure" ochii vizitatorilor si sa le scoata sume impresionante de pe card.
Targul de lux, destinat persoanelor cu venituri lunare de peste 1.000 de euro, este o premiera pentru Romania. Numit "Luxury Show", targul este organizat de Romexpo in parteneriat cu alte companii si va avea loc in perioada 7-10 decembrie 2006, in perioada febrei cumparaturilor de Craciun.
Denumit de organizatori "Targul milionarilor", "Luxury Show" se vrea o imagine a bunului gust, a stralucirii si a rafinamentului.
"Este un proiect de pionierat in Romania, desi in alte tari a facut deja istorie", a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, Camelia Buda, reprezentat al Euroexpo, unul dintre organizatorii evenimentului alaturi de Romexpo.
Tematica "Luxury Show" va fi impartita in cinci sectiuni principale: Home&Design (mobilier, decoratiuni interioare, sanitare, cristale, imobiliare), Motorshow (automobile, motociclete, ambarcatiuni, aviatie), Trend Fashion (imbracaminte, incaltaminte, cosmetice-parfumerie, ceasuri, accesorii), Hi End (electronice, electrocasnice, IT&C, gadgets) si Leisure&Pleasure (bauturi alcoolice si nealcoolice, tutun, cafea, delicatese culinare, cluburi, baruri, cazinouri, restaurante, sport, spa, hoteluri, vacante, arte, antichitati). "In Romania am introdus yachtingul ca stil de viata.
Aceasta este cea mai scumpa si mai rafinata metoda de petrecere a timpului liber a barbatului modern", a declarat Radu Ambrozie, reprezentantul firmei Neptun Yacht.

Cele mai luxoase marci din lume - in decembrie la Bucuresti

Dintre brandurile si marcile de lux existente la ora actuala pe piata sau in curs de intrare, organizatorii se asteapta la participarea Porsche, BMW, Bentley, Ferrari, Maserati, Rolls Royce, Lexus, Jaguar, Maybach, Volvo, Audi, Aston Martin, Gucci, YSL, Versace, Chanel, Christian Dior, Chopard, Hugo Boss, Jean Paul Gaultier, Baume&Mercier, Vacheron Constantin, Rado, Omega, Longiness, IWC, Piaget, Cartier, Sony, HP, Samsung, Philips, Nokia, Bang&Olufsen, Audio Note, Marantz, Club Bamboo, Marriott, Hilton.
Potrivit organizatorilor care citeaza studii de specialitate, in Bucuresti traiesc 3.000 de persoane cu venituri de peste 8.000 de euro lunar, 13.000 de persoane care castiga 2.500 de euro pe luna, cateva zeci de mii care au venituri de peste 1.000 de euro pe luna, precum si cateva sute de milionari in euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.