Directorul general al companiei Cosmetics Oriflame Romania isi va face debutul in calitate de moderator de televiziune. Ea va avea propria emisiune maine, de la ora 14.30 pe B1TV, cand va debuta noul format marca B1TV, "Vedetele se intreaba", care le
Directorul general al companiei Cosmetics Oriflame Romania isi va face debutul in calitate de moderator de televiziune. Ea va avea propria emisiune maine, de la ora 14.30 pe B1TV, cand va debuta noul format marca B1TV, "Vedetele se intreaba", care le da sansa vedetelor sa devina moderatori si sa-si aleaga invitatii.
Instruite abil intr-ale jurnalismului de televiziune de catre autoarea formatului, Andrada Moga, vedetele au acceptat cu usurinta provocarea Andradei pentru ca "majoritatea mi-au marturisit ca s-au gandit sa aiba propria emisiune dar nu au avut curajul", povesteste producatorul. "Este un proiect care se bazeaza foarte mult pe continut iar vedetele sunt fericite ca li se ofera posibilitatea sa discute in propriul talk-show cu cine doresc" a precizat Andrada.
Moderatoarea din aceasta duminica, Monica Tatoiu s-a dovedit a fi un jurnalist incisiv pe parcursul celor 30 de minute in care a provocat-o la discutie pe Alice Nastase. Din emisiune nu lipsesc intrebarile incomode legate de prietenia acesteia cu Mihaela Radulescu. Telespectatorii vor avea sansa sa afle de ce este Andreea Marin mai calina iar Mihaela Radulescu mai nabadaioasa, care este vedeta autohtona care are o imagine lipsita de continut si care sunt strategiile la care apeleaza vedetele atunci cand au sedinte foto sau sunt invitate la diverse emisiuni. Urmatorii invitati vor fi Dinu Maxer, Giulia Chelaru de la Essenza si Diana Munteanu in calitate de moderatori si Florin Ionescu si Sanda Ladosi in calitate de invitati. "Pregatesc nume mari insa deocamdata e prea devreme sa le dezvalui numele" spune Andrada.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.