Mircea Geoana, presedintele PSD, a implinit ieri 48 de ani. Sediul din bulevardul Kiseleff a fost ieri deschis timp de trei ore pentru cei care au dorit sa-l felicite pe sarbatorit. Liderii importanti ai partidului au lipsit de la eveniment, in schim
Mircea Geoana, presedintele PSD, a implinit ieri 48 de ani. Sediul din bulevardul Kiseleff a fost ieri deschis timp de trei ore pentru cei care au dorit sa-l felicite pe sarbatorit. Liderii importanti ai partidului au lipsit de la eveniment, in schimb au fost prezenti delegati din aproximativ 20 de filiale.
Ion Iliescu, Adrian Nastase sau Miron Mitrea nu au venit, insa l-au felicitat prin telefon pe actualul lor sef. Surprinde cumva convorbirea cu Adrian Nastase, insa Geoana nu parea surprins de urarile primite de la cel pe care l-a inlaturat din conducerea partidului. "M-a sunat si mi-a spus <>. Ma bucur ca m-a sunat", a spus liderul PSD. Membrii conducerii centrale au sarbatorit intr-un cadru mai restrans. In schimb, cei de la putere au aratat mai putina curtoazie.
Nici presedintele Traian Basescu, nici primul-ministru Popescu-Tariceanu nu l-au felicitat pe seful principalului partid de opozitie. "N-avem telefon scurt cu palatul Cotroceni", a comentat Geoana absenta urarilor prezidentiale. In schimb, aniversarea a prilejuit reconcilierea lui Mircea Geoana cu unul din "rebelii" partidului, senatorul Antonie Iorgovan.
Cei doi s-au imbratisat calduros si pareau ca au dat uitarii disputele mai vechi. "In politica nu se traieste decat cu cuvinte si cu umor. Cateodata faci bine luand pumni in barba. E important sa stii sa incasezi", a spus cu detasare Iorgovan.
Nu ne-am dat seama daca se referea la Geoana sau la el. Se pare ca una din cauzele reconcilierii este si faptul ca PSD are nevoie de serviciile lui Iorgovan in conditiile in care se vorbeste din ce in ce mai des de o noua revizuire a Constitutiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.