Un numar de 27 de persoane au fost arestate preventiv in cazul furturilor de fier vechi de pe platforma siderurgica Mittal Steel Hunedoara.
Politistii de la Crima Organizata au retinut, ieri dimineata, 27 de persoane, dintre care 25 din Huned
Un numar de 27 de persoane au fost arestate preventiv in cazul furturilor de fier vechi de pe platforma siderurgica Mittal Steel Hunedoara.
Politistii de la Crima Organizata au retinut, ieri dimineata, 27 de persoane, dintre care 25 din Hunedoara si doua din Sebes, in cursul aceleiasi zile mai fiind retinuti alti 2 supecti. Reteau este acuzata de infractiuni cu violenta, percepere de taxe de protectie, trafic si consum de droguri, toate faptele fiind comise in cadrul unui grup infractional organizat.
Ieri, anchetatorii au facut 56 de perchezitii la sedii de firme si locuinte ale administratorilor care se ocupa cu colectarea de fier vechi si au confiscat peste 2 miliarde de lei vechi, numeroase masini de lux, 8.000 de euro si trei kilograme de aur. Potrivit comisarului Traian Berbeceanu, seful BCCO Alba, in Hunedoara exista o grupare infractionala care s-a impartit ulterior in doua - cea condusa de Andrei Raita, zis Endre, si alta coordonata de Gheoghe Ionita, zis Francezul.
Cele doua grupari rivale sunt recunoscute pentru furturile de fier de pe platforma siderurgica de la Mittal Steel.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.