Lansarea lucrarii "Carta Alba a IMM-urilor din Romania 2006", Editia a IV-a, are loc luni, 17 iulie, la Clubul Diplomatilor. Carta de 350 de pagini reprezinta cea mai cuprinzatoare analiza a fenomenului antreprenorial realizata in Romania. Lucrarea c
Lansarea lucrarii "Carta Alba a IMM-urilor din Romania 2006", Editia a IV-a, are loc luni, 17 iulie, la Clubul Diplomatilor. Carta de 350 de pagini reprezinta cea mai cuprinzatoare analiza a fenomenului antreprenorial realizata in Romania. Lucrarea contine, totodata, si rezultatele unei cercetari desfasurate pe un esantion reprezentativ, la nivel national, de 1.306 de intreprinzatori.
Carta este realizata de un colectiv de specialisti si editata de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) impreuna cu Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC). Lansarea va avea loc la orele 11.00, la Clubul Diplomatilor din Bucuresti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.