Peste 400 de pasapoarte si alte documente contrafacute au fost descoperite de politistii de frontiera de la inceputul acestui an si pana in prezent. Este vorba despre acte de calatorie, permise de rezidenta, de conducere, carti de identitate, invitat
Peste 400 de pasapoarte si alte documente contrafacute au fost descoperite de politistii de frontiera de la inceputul acestui an si pana in prezent. Este vorba despre acte de calatorie, permise de rezidenta, de conducere, carti de identitate, invitatii, vouchere, carti verzi etc., pe care cetateni romani sau straini intentionau sa le foloseasca pentru a trece ilegal granita. Ponderea pasapoartelor falsificate o reprezinta documentele de calatorie romanesti - 151 -, actele fiind cele de tip vechi, care sunt inca in uz pana in anul 2007. 107 persoane au fost depistate folosind pasapoarte ce apartineau altor persoane.
In continuare, spun politistii, se practica falsificarea pasapoartelor prin inlocuirea fotografiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.