Comerciantii care accepta plata unor bunuri prin intermediul cardului vor trebui sa verifice identitatea cumparatorului prin controlul actului de identitate, mentioneaza un proiect al BNR publicat spre dezbatere pe site-ul institutiei. De asemenea co
Comerciantii care accepta plata unor bunuri prin intermediul cardului vor trebui sa verifice identitatea cumparatorului prin controlul actului de identitate, mentioneaza un proiect al BNR publicat spre dezbatere pe site-ul institutiei. De asemenea comerciantul acceptant are obligatia ca, in situatia in care pentru efectuarea unei tranzactii este obligatorie introducerea de catre utilizator a codului PIN, sa ia toate masurile ce se impun pentru asigurarea confidentialitatii acestei operatiuni.
Detinatorul cardului nu trebuie sa contramandeze un ordin pe care l-a dat prin intermediul instrumentului de plata electronica.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.