Tinarul impuscat de Alexandru Radulescu a fost inmormintat ieri, iar procurorii l-au anuntat pe agresor ca este acuzat de omor calificat.

Constantin Radulescu a fost inmormintat la Tirgoviste, chiar de ziua sotiei sale. La funeralii a
Tinarul impuscat de Alexandru Radulescu a fost inmormintat ieri, iar procurorii l-au anuntat pe agresor ca este acuzat de omor calificat.

Constantin Radulescu a fost inmormintat la Tirgoviste, chiar de ziua sotiei sale. La funeralii au participat citeva sute de persoane iar politistii au asigurat ordinea si au oprit circulatia. Trupul neinsufletit al lui Constantin Radulescu a fost dus, pentru ultima oara, la sediul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dimbovita, unde fusese angajat.

Rapus de alice

Constantin Radulescu a murit in noaptea de 9 iulie, la doua saptamini dupa ce a fost impuscat de presedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Neamatori. Pe 25 iunie, Constantin a vrut sa faca baie in Lacul Vacaresti, concesionat de Alexandru Radulescu. Acesta din urma a considerat ca i-a fost incalcata proprietatea, motiv pentru care a luat pusca de vinatoare, a mers la masina in care se urcase tinarul hotarit sa plece si l-a impuscat in cap. Medicii au facut tot posibilul sa-i salveze viata victimei care avea in creier aproximativ o suta de alice. L-au supus mai multor interventii chirurgicale, insa corpul sau nu a putut lupta cu infectia. Radulescu era membru al PD Dimbovita de sase ani, absolvise Facultatea de Teologie si intentiona sa devina preot.



Acuzat de omor calificat

Procurorii DIICOT care l-au audiat ieri la Directia Cercetari Penale din IGP pe Alexandru Radulescu i-au adus la cunostinta faptul ca moartea victimei sale a condus la schimbarea incadrarii juridice a faptei, din tentativa de omor in omor calificat. Astfel, presedintele AFAN ar putea sta dupa gratii pina la 25 de ani. Initial, Radulescu a sustinut in fata procurorilor ca arma de vinatoare s-a descarcat accidental. Parchetul Dimbovita care l-a anchetat in prima faza a decis sa fie cercetat in libertate. Ulterior, cazul a fost preluat de DIICOT, iar dupa efectuarea celei de-a doua expertize balistice, care a aratat ca Alexandru Radulescu a tras pe geam si de la mica distanta, procurorii au cerut arestarea acestuia. Judecatorii au considerat ca aceasta cerere este justificata si i-au dat mandat de 29 de zile.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.