Magistratii Curtii de Apel le-au cerut ieri avocatilor lui Omar Hayssam sa motiveze absentele acestuia de la proces.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti le-au cerut avocatilor omului de afaceri Omar Hayssam (foto), ce a lipsit ieri di
Magistratii Curtii de Apel le-au cerut ieri avocatilor lui Omar Hayssam sa motiveze absentele acestuia de la proces.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti le-au cerut avocatilor omului de afaceri Omar Hayssam (foto), ce a lipsit ieri din nou de la procesul in care este judecat pentru rapirea jurnalistilor romani la Bagdad, sa aduca o dovada care sa justifice absenta. Avocatii nu au putut da detalii instantei in legatura cu motivul absentei lui Hayssam. Ei au spus doar ca acesta ar fi internat la un sanatoriu din Valenii de Munte, pentru tratarea prin metode naturiste a bolii de care sufera - cancer la colon.

La ultimele termene de judecata, avocatii lui Hayssam au invocat faptul ca, in aceleasi zile in care urma sa se deruleze procesul, clientul lor era programat la sedinte de chimioterapie, astfel ca nu se putea prezenta, ori ca acesta era sub efectul analgezicelor.

Tot ieri, magistratii au luat in discutie si dosarul lui Mohamad Munaf - judecat separat de Omar Hayssam, dupa disjungerea acestei parti din dosarul rapirii din Irak. Magistratii au aminat insa judecarea acestuia peste doua luni, din motive procedurale. In cazul lui Munaf, instanta va formula o noua cerere de asistenta juridica internationala pentru a-l putea cita, conform procedurii. (G.G., C.S.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.