Jurgen Kiessling, seful comitetului de organizare al Cupei Mondiale din Berlin, s-a impuscat in cap la cateva ore dupa ce orasul sau a gazduit finala dintre Italia si Franta. Un purtator de cuvant al politiei din capitala Germaniei a anuntat ca Kiess
Jurgen Kiessling, seful comitetului de organizare al Cupei Mondiale din Berlin, s-a impuscat in cap la cateva ore dupa ce orasul sau a gazduit finala dintre Italia si Franta. Un purtator de cuvant al politiei din capitala Germaniei a anuntat ca Kiessling a supravietuit tentativei de sinucidere si ca se afla in stare critica la spital. Berliner Zeitung noteaza ca barbatul in varsta de 65 de ani a lasat doua bilete de adio, unul destinat fiicei sale si celalalt celorlalti membri ai familiei. Citand o sursa din politie, ziarul berlinez mai scrie ca Jurgen Kiessling ar fi avut "probleme politice". Totusi, mai noteaza Berliner Zeitung, este greu de inteles gestul acestuia in conditiile in care capitala Germaniei a organizat, ca de altfel intreaga tara, impecabil acest turneu final, si mai ales finala, la care au participat activ in intreg orasul peste un milion de oameni, neinregistrandu-se absolut nici un incident. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.