Federatia Franceza de Fotbal a anuntat ieri ca doreste sa continue alaturi de selectionerul Raymond Domenech, anuntand ca se va negocia in continuare durata intelegerii. Declaratia a fost facuta de Jean-Pierre Escalettes, presedintele forului fotbali
Federatia Franceza de Fotbal a anuntat ieri ca doreste sa continue alaturi de selectionerul Raymond Domenech, anuntand ca se va negocia in continuare durata intelegerii. Declaratia a fost facuta de Jean-Pierre Escalettes, presedintele forului fotbalistic francez, care a precizat ca decizia a fost luata in absenta lui Domenech, care si-a luat cateva zile de concediu. Selectionerului care a pierdut duminica finala mondiala ii va reveni sarcina sa reformeze echipa nationala, care a fost parasita, din cauza varstei, de jucatori ca Zidane, Thuram sau Makelele. Prima partida pe care o va sustine noua reprezentativa a "cocosului galic" este programata pe 16 august, la Sarajevo, cu Bosnia-Hertegovina, prima din preliminariile Euro 2008, urmata de intalnirea Franta - Italia, pe 6 septembrie, la Paris, in aceeasi competitie. Interesant este ca, desi a fost foarte dur criticat in cei doi ani de mandat, in special pana in optimile de finala ale acestui Campionat Mondial, este neinvins in partidele oficiale sustinute in acest interval. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.