Artisti, mesteri populari, un stand in care sunt expuse materiale informationale privind Programul "Sibiu - capitala culturala europeana 2007", cam cu asta se prezinta Romania la Festivalul Dunarii de la Ulm (Germania). La evenimentul bienal particip
Artisti, mesteri populari, un stand in care sunt expuse materiale informationale privind Programul "Sibiu - capitala culturala europeana 2007", cam cu asta se prezinta Romania la Festivalul Dunarii de la Ulm (Germania). La evenimentul bienal participa Teatrul National "Radu Stanca" din Sibiu cu spectacolul, in limba germana, "Am angajat un ucigas profesionist" de Aki Kaurismaki, regia Radu Alexandru Nica, ansamblul folcloric "Raraul" din Campulung Moldovenesc, mesteri populari care au dus obiecte prin care atrag atentia asupra valorilor autohtone romanesti. Secretarul de stat in Ministerul Culturii si Cultelor, Virgil Nitulescu, citat de Rompres a precizat ca festivalul, la care sunt prezenti artisti ce activeaza in toate zonele culturale din statele de pe traseul Dunarii. Manifestarea de la Ulm a fost declarata deschisa pe 7 iulie, de catre primul-ministru al landului Baden-Wurttemberg, in prezenta mai multor oficialitati. Festivalul Dunarii se va incheia pe data de 16 iulie. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.