Ministrul Finantelor Publice a decis modificarea Consiliului de Supraveghere al Fondului Proprietatea, prin inlocuirea a trei membri. Prin aceasta decizie, Claudia Rosianu, Nicolae Dinca si Bogdan Hutuca au fost inlocuiti din componenta Consiliului c
Ministrul Finantelor Publice a decis modificarea Consiliului de Supraveghere al Fondului Proprietatea, prin inlocuirea a trei membri. Prin aceasta decizie, Claudia Rosianu, Nicolae Dinca si Bogdan Hutuca au fost inlocuiti din componenta Consiliului cu Iuliana Vaduva Tarca, Marin Bogdan Viorel si Theodor Catalin Nicolescu. Alti membri sunt Ciorcoda Silvia, Ioan Hidan si Ingrid Zaarour.
De asemenea, la inceputul lunii mai, ministrul Finantelor a decis inlocuirea lui Nicolae Ivan, din functia de presedinte al Fondului, cu Alexandru Paunescu. In plus, la acel moment, ministrul a mai hotarat si schimbarea a patru din cei sase membri ai Consiliului de Supraveghere. Atunci au fost inlocuiti Mihai Catuneanu, Alexandru Cojocaru, Vlad Moisescu si Nicolae Rotileanu.
Portofoliul Fondului Proprietatea este format din 114 companii romanesti si are un capital social de 3,9 miliarde de euro. Capitalul fondului urmeaza sa fie majorat cu alte active, daca cererile de despagubire vor depasi capitalul social initial.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.