Consilierul prezidential Adriana Saftoiu a depus, luni, la Parchetul instantei supreme, o plangere penala impotriva ministrului Apararii, Teodor Atanasiu, in urma declaratiilor acestuia din care reiese ca ea ar fi manipulat presa prin informatii ofer
Consilierul prezidential Adriana Saftoiu a depus, luni, la Parchetul instantei supreme, o plangere penala impotriva ministrului Apararii, Teodor Atanasiu, in urma declaratiilor acestuia din care reiese ca ea ar fi manipulat presa prin informatii oferite "off the record" jurnalistilor.
"Nu doresc sa comentez mai mult pe acest subiect. Ministrul Atanasiu a facut destule declaratii. Doresc doar ca aceasta chestiune sa fie rezolvata in mod institutional", a spus Adriana Saftoiu.
In urma cu cateva zile, Teodor Atanasiu a sustinut ca ar avea o directie intreaga de informatii, care ii furnizeaza date despre ce informatii furnizeaza consilierul prezidential Adriana Saftoiu, pe surse credibile din preajma Palatului, in presa centrala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.