Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei organizeaza concurs pentru ocuparea a 24 de posturi vacante. Printre principalele locuri de munca se numara: 1 post in cadrul Serviciului de Informare Publica si de Relatii cu Presa pentru comunica
Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei organizeaza concurs pentru ocuparea a 24 de posturi vacante. Printre principalele locuri de munca se numara: 1 post in cadrul Serviciului de Informare Publica si de Relatii cu Presa pentru comunicare Interna si Externa privind Integrarea Europeana, 3 posturi in cadrul Directiei Integrare Europeana si Relatii Internationale, 2 posturi in cadrul Directiei Economice, Resurse Umane si Administrative, etc.
Dosarele se depun la sediul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Compartimentul Management Resurse Umane, pana la data de 13 iulie 2006. Documentele necesare pentru inscrierea la concurs sunt: copia actului de identitate; formularul de inscriere; copia actelor de studii; copia carnetului de munca, precum si cazierul judiciar.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.