Din totalul solicitarilor de credit pe care le primim, aproximativ 50% sunt respinse, deoarece incercam sa ne asiguram ca cei care imprumuta nu sunt impovarati in nici un fel, au declarat surse din cadrul companiei Provident Financial Romania. Potriv
Din totalul solicitarilor de credit pe care le primim, aproximativ 50% sunt respinse, deoarece incercam sa ne asiguram ca cei care imprumuta nu sunt impovarati in nici un fel, au declarat surse din cadrul companiei Provident Financial Romania. Potrivit companiei, oricine se incadreaza in criteriile de acordare prestabilite de companie poate primi un imprumut, dar, daca solicitantul nu are un venit stabil sau are un venit redus, contractul nu va fi incheiat.
Imprumuturile sunt oferite la domiciul clientului, suma initiala fiind de 600 lei. Dupa achitarea primului credit, clientul poate solicita un imprumut mai mare, de pana la 1.200 de lei, de rambursat in 39 de saptamani. Pentru creditul de 600 de lei, costul total este de 50%, valoarea acestuia neputand fi majorata.
"Clientul stie de la bun inceput cat are de platit. Costul, care include si serviciul de incasare a ratelor de rambursare a imprumutului la domiciliul clientului, nu poate creste. Iar daca clientul intampina dificultati, imprumutul va fi reesalonat fara nici un cost suplimentar", sustin oficialii institutiei de credit.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.