Astazi se lanseaza in Romania primul autoturism "Made in China". Este vorba de Hover CUV, o masina de teren care este prezentata de Great Wall Motor si RoChin motors. Autoturismul este motorizat cu un agregat de origine Mitsubishi de 2, 4 litri si o
Astazi se lanseaza in Romania primul autoturism "Made in China". Este vorba de Hover CUV, o masina de teren care este prezentata de Great Wall Motor si RoChin motors. Autoturismul este motorizat cu un agregat de origine Mitsubishi de 2, 4 litri si o putere maxima de 130 de cai.
Conform unor surse, Hover CUV respecta normele de poluare EURO lll, atinge o viteza maxima de 170 km/h si atinge o suta de kilometri pe ora in 11 secunde, o repriza cel putin multumitoare pentru o masina de teren.
Are o lungime de 4,6 m, este lat de 1,8 m, iar distanta dintre axe este de 2,7 m. Este echipat standard cu anvelope 235/65R17. Hover CUV se anunta a fi un succes pe piata romaneasca. Un exemplar cu dotari substantiale ar putea costa sub 20.000 de euro, cu taxe.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.